Don't Wait to Be Great

/
0 Comments

Nyt on taas se aika vuodesta kun talviharjoittelukausi minun osaltani on avattu. Malmin Greengolf on auki, joka tarkoittaa sitä, että valoa riittää vielä iltaneljän jälkeenkin ja aamuhuurteilla puttailu on sallittua.

Lämpötilaa ulkona harjoitellessa en ole ikinä voivotellut, sillä sehän on vain pukeutumiskysymys! Kun mittari näyttää yli +1C, edellyttäen kentän aukioloa, treenit pidetään ulkona ilman tekosyitä. Tämän asenteen opin Jenkkiyliopistovuosilta, jolloin Texasin vaihtelevat ja välillä lumisetkin talvet eivät antaneet sisäharjoittelumahdollisuuksia, sillä halleja ei ollut.

Toki 8 tunnin treenipäivä heinäkuun helteessä kukkamekossa saattaa vaihtua tunnin rangesessioon, jolloin viiden lyönnin välein käydään ottamassa muutama haarahyppy tumput kädessä ja pipo syvällä päässä. Illalla voi sitten jatkaa harjoituksia vaikka lähipelillä sisätiloissa.

Moni kilpapelaaja nauttii pienestä tauosta syksyn tullen. Kun kauden viimeinen kilpailu on taputeltu, on luonnollista ottaa vähän etäisyyttä työvälineisiin ja huilia pitkän työrupeaman jälkeen. Näihin aikoihin monen tauko kuitenkin loppuu, kun harjoittelussa tapahtuu selkeä siirtymä sisäharjoittelukauteen ja leirityksiin. Valmistautuminen kauteen 2016 alkaa!

Omalla osallani tilanne on hieman toinen, sillä minun kausi 2015 jatkuu joulukuun Ladies European tourin karsintoihin asti. Reilu viikon maltoin pitää taukoa viimeisen LET Access kiertueen osakilpailun jälkeen ja saada päätä kasattua ja taustoja hoidettua pitkän kauden jälkeen. Ihanan lempeä syksysää ja karsinnat mielessä ei kuitenkaan saanut takaraivossa huutavaa "pakko treenata" ääntä sammuksiin.

Tiedän, että työtä on vielä paljon maailman huipulle. Miksi odottaa. Koutsini oli tapana sanoa runollisesti "don't wait to be great", jota hoen itselleni päivinä kun tekisi niin mieli vain jäädä kotiin istumaan ja odottamaan. Odottaa parempaa treenisäätä. Odottaa kun kavereille sopii treenipelit. Odottaa kun kroppa ei ole jumissa. Odottaa kun mielessä ei ole huolia. Odottaa kun ei väsytä. Odottaa, että joku sponsori tulee ovelle ja tarjoaa yhteistyötä. Odottaa, että joku tekee treeniohjelmat puolestani. Odottaa kutsua olympialaisiin. Vain odottaa kunnes kaikki loksahtaa kohdalleen urheilu-urallani.

Jottei pitkäksi venyvä kausi rupeaisi tuntumaan pakkopullalta olen hakenut taustatiimiini vahvistuksia. Uusi fysiikkakoutsi ja manageri antavat uutta puhtia ja uskoa jokapäiväiseen tekemiseen, joka näkyy myös golfkentällä.

Vielä riittää pelikelejä ulkona ja monen kausi jatkuu. Minun ainakin. Ei ole varaa odotella ensi kautta tai mitään muutakaan. On vain elettävä tätä päivää ja tehtävä mitä TÄNÄÄN voi, jotta unelmat saavutetaan joku päivä.

Sanna :)You may also like

Ei kommentteja :

Sisällön tarjoaa Blogger.